Levering og returnering

Levering

Morphsuits er best (vi liker å tro det ihvertfall) så vi bruker bare de beste firmaene til å levere din morphsuit til deg. Leveringstider kan variere avhengig av hvor i Norge du bor og årstiden.

Gjennomsnittlig leveringstid er 2 - 3 dager for ordre plassert før 13:00.

Ordre utsendelse
Dersom du bestiller før klokken 13:00 vil din ordre bli sendt samme dag. Dersom du bestiller etter 13:00 vil din orde bli sendt neste arbeidsdag. Vi sender til Norge fra Danmark og vi leverer ikke i helger.

Sen Levering
Dersom din Morphsuit ankommer for sent til din sammenkomst kan du returnere den ved å følge instruksjonene som er beskrevet over. Hvis Morphsuits eller våre budbærere har begått en feil vil vi refundere kostnaden for Morphsuiten i tillegg til leveringskostnader. Det er tilfeller hvor hverken Morphsuits eller vår budbærer kan klandres, for eksempel dersom du har gitt oss feil adresse, eller dersom du var utilgjengelig ved levering. I dette tilfelle vil leveringskostnaden bli belastet for ditt kjøp. Denne summen vil bli fjernet fra tilbakebetalingen.

Leveringskostnader ved Returnering
Vennligst merk deg at vi ikke refunderer leveringskostnaden på returnerte produkter, med mindre produktet har blitt skadet, har en feil eller en administrativ feil har blitt begått fra vår side.

Sendingskostnader for returnering bæres av kunden. Dette begrenser ikke din lovfestede rett til å returnere produkter med mangler eller feil.

Returnering
Morphsuits satser på kvalitet. Vi har brukt lang tid på både design og utviklingen av Morphsuits så kvaliteten på drakten møter dine høye forventninger. Som et resultat av dette håper vi du ikke har behov for å lese denne siden.

Kan jeg returnere min Morphsuit?
Hvis du mot all formodning ikke skulle være 100% fornøyd med din Morphsuit så kan du returnere den ubrukt (vi skjønner at du kanskje må bruke den èn gang for å prøve den på), uvasket og i sin originale emballasje innen 14 dager for full tilbakebetaling eller en erstattende drakt.

Hvis du ønsker å returnere drakten din, uansett grunn, og den ikke har blitt brukt, vennligst returner den til følgende adresse og inkluder et notat med følgende detaljer:

Navn:
Bestillings-nummer:
Grunn for returnering (Feil/sen levering/passer ikke etc):
Handling ønsket: Erstatning (inkluder størrelse) eller tilbakebetaling.

Funny Business International
Co/ Posten Godssenter
0060 Oslo
Norge

Alle returneringer vil bli bekreftet via e-post og tilbakebetaling vil bli gjort til det originale kortet brukt for betaling. Av åpenbare grunner kan vi ikke refundere produkter som har blitt brukt, vasket, sølt til, eller som ikke er i sin originale emballasje.

Kontakt oss
Dersom du har spørsmål eller bekymringer angående en potensiell refusjon vennligst kontakt oss