OM OSS

Morphsuits er kostyme-fenomenet som tar over verden.

Morphsuits er en alt-i-et spandex drakt som dekker hele kroppen fra topp til tå! Vi har designet draktene slik at du kan puste igjennom de, se igjennom de, drikke igjennom de (bare vann selvsagt...!), men ingen kan se deg.

De kommer i 30 forskjellige farger og mønster, så responsen du får fra folk er helt utrolig, vi mener det er litt som å være en kjendis.

Morphsuits passer perfekt til nærmest alt, fra festivaler til fotball-kamper, jobbsamlinger til studentfester, Halloween til bursdager, utdrikkingslag til strikkhopping, eller bare for å plukke opp melk og brød fra nærmeste butikk.

Denne siden, sammen med vår Facebook-side, handler om å sikre at du har en sensasjonell tid med din Morphsuit. Bare ta en titt på vår samling av over 10,000 Facebook bilder og videoer for å se noen av de elleville tingene folk gjør med sine Morphsuits... Basehopping, strikkhopping, Morphe-pyramider, skigåing, til og med flyving av et mikrofly.

Vi håper dette hjelper deg med å forstå litt mer om oss, men du vil ikke vite alt før du skaffer deg en egen Morphsuit. Så gå til anskaffelse av en Morphsuit, bli med på moroa og del dine bilder med oss. Morph i vei!

www.morphsuits.no drives av Funny Business International ApS, med hvem alle avtaler gjennom dette nettstedet gis til:

Funny Business International Aps

Meterbuen 15
2740 Skovlunde
Danmark 

CVR: 32318045

Telefon: 70203740
mail: support@morphsuits.dk

Domenenavn, varemerke og alle rettigheter til Morphsuits tilhører også: AFG Media Limited, Dunslaw,Gullane 8a Hall Crescent, East Lothian, EH31 2HA, Skottland